KONYA / EREĞLİ - TOKİ Şehit Hidayet Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

9. SINIFLAR DERS PROGRAMI 29 NİSAN DAN İTİBAREN GÜNCELLENDİ

10 ve 11 SINIFLARDA STAJ YERLERİ BELLİ OLDU

10. ve 11 sınıfların staj yerleri açıklandı.

Listeler aşağıda yer almaktadır.

LİSTELER 19/04/2024 SAAT 17:00 DA BURADA YAYINLANACAKTIR

OKULUMUZDA SÜREGELEN VE UYGULANMAYA DEVAM EDEN OKUL KIYAFETİ

Okulumuzda  uygulanacak olan okul kıyafetleri ve okul arması aşağıda verilmiştir.

OTELİMİZ  KONAKLAMA FİYATLARI GÜNCELLENMİŞTİR

Konya Ereğli  Uygulama Oteli 2016 Nisan ayında hizmete girmiştir, Anadolu'nun Parlayan yıldızı  Konya´nın, yükselen ışığı olan Ereğli ilçesinde bulunmaktadır. şehir merkezine 10 dakikalık bir mesafede; Yeni Hastane yolunu geçince  binayı ilerde farkedersiniz .

Otelimizde süit,  iki kişilik, tek kişilik olmak üzere odalarımız mevcuttur. Odalarımızda tv, mini bar, saç kurutma makinesi, kablosuz internet erişimi, 24 saat sıcak su ve oda servisi hizmeti standart olarak verilmektedir.

Bunun dışında 150 kişilik restaurantımız, 100 kişilik toplantı ve konferans salonumuz, dinlenme salonumuz, güler yüzlü personelimiz ile hizmetinizdedir.

Ayrıca pazar günleri özel toplantılarda organizasyon hizmetlerimiz isteğe göre sunulmaktadır.

Konuklarımızın memnuniyetlerini amaç edinmiş, eğitimli, dinamik ve güler yüzlü personelimiz ile yüksek standartlarda kaliteli hizmet sağlayabilmek amacıyla hizmetinizdeyiz....

Mükemmel hizmeti, en uygun fiyata sunan, Anadolu  diyarının parlayan yıldızı Konya Ereğli  Uygulama Oteli.....

Rezervasyon İçin;

Tel :0332 710 0061